FOTO Coadă nemaivăzută la bibliotecă. Sute de sibieni s-au înghesuit pentru … semințe

0 4.044

Sute de sibieni s-au înghesuit să pună mâna pe semințe oferite gratis, de câțiva grădinari veniți din țară, în special din Buzău, cunoscuți pe Internet drept Grupul Semințe cu suflet. Prima piață de semințe organizată de Anca Vasilescu la Biblioteca Județeană ASTRA s-a bucurat de un succes de neimaginat pentru grădinarii veniți să facă schimb de semințe.

Buluceală nemaivăzută în bibliotecă

foto coada biblioteca astra sibiuPentru prima dată, cozile și buluceala cunoscute din magazinele mari, în perioada promoțiilor, s-au mutat pentru o oră, sâmbătă dimineața, în Parcul ASTRA, la bibliotecă. Sute de sibieni au luat cu asalt foaierul Bibliotecii Județene ASTRA, unde îi așteptau câțiva grădinari veniți din țară, cu semințe gratuite. Cei mai mulți sibieni care s-au grăbit să pună mâna pe câteva semințe sau pe un butaș, nici măcar nu au știut ce au luat, dovadă că majoritatea au întrebat ulterior, ce este ce au luat și cum să le planteze.

Uimiți de interesul sibienilor pentru semințe 

Rodica Meiroșu, coordonatoarea grupului Semințe cu suflet și alți buzoieni și participanți la această primă piață inedită, au mărturisit că sunt uimiți de interesul așa mare al sibienilor, care și-au dorit semințe de la fructe și legume cu gustul din copilărie. Este vorba de semințe care nu sunt modificate genetic și care se pot reproduce.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.