Ora de Sibiu
Știri in direct

Un român gay și-a ucis partenerul în Spania și s-a predat

980

Un român gay i-a tăiat gâtul perechii lui, un spaniol de 50 de ani,  în urma unui conflict spontan iscat între cei doi.  În dimineața zilei de vineri, 8 februarie,  fost descoperit cadavrul bărbatului abandonat într-o plantație de măslini, din zona localității Herencia, din provincia Ciudad Real, în centrul Spaniei.

Potrivit ziarului local El Confidencial de Ciudad Real, presupusul autor de origine română s-a predat Poliției vineri dimineață. Victima era coproprietarul unui magazin de bricolaje, o fierărie locală din Miguelturra. Potrivit surselor, cei doi bărbați care aveau o relație amoroasă împreună, călătoreau spre localitatea Alcázar de San Juan. După o ceartă care a intervenit între cei doi pe drum, românul i-a luat viața partenerului său spaniol și s-a întors în Ciudad Real, unde s-a predat Poliției și a mărturisit crima. Ulterior a fost desoperit cadavrul, în locul indicat de presupusul autor.

Primăria din Miguelturra, localitatea din care provenea victima, a decretat două zile de doliu oficial. Ca urmare, toate actele festive programate în acest final de săptămână au fost anulate, în Spania fiind perioada carnavalurilor.

Primește titlurile instant

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...