foto - urmărire ca în filme la sibiu. o sibiancă fără permis a fugit de poliție
FOTO Info Trafic Jud. Sibiu

O sibiancă în vârstă de 30 de ani are de dat explicații în fața polițiștilor, după ce, duminică dimineața, s-a urcat la volanul unei mașini neînmatriculate, fără să aibă permis de conducere, și „a gonit” pe străzile din Sibiu.

Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu, în jurul orei 10, un autoturism condus de către o femeie pe bulevardul Vasile Milea a fost înregistrat de aparatul radar, circulând cu viteza de 73 km/h.Tânăra nu a oprit la semnalele polițiștilor și și-a continuat drumul de parcă nimic nu se întâmplase. A condus pe Șoseaua Sibiului – Aleea Șelimbăr și s-a oprit, în cele din urmă, pe strada Rahovei.

foto - urmărire ca în filme la sibiu. o sibiancă fără permis a fugit de poliție
FOTO Info Trafic Jud. Sibiu

În urma verificărilor efectuate, polițiștii și-au dat seama că femeia aflată la volan nu avea nici permis de conducere și, în plus, circula cu un autoturism neînmatriculat, autorizația de circulație provizorie a mașinii fiind expirată.
Femeia s-a ales acum cu un dosar penal, privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat. Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu