secțiune dedicată programului sibiu regiune gastronomică europeană 2019 pe site-ul www.sibiu.ro
FOTO arhivă

Primăria Municipiului Sibiu lansează o secțiune specială a site-ul www.sibiu.ro, dedicată programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 (SRGE 2019).

„În 12 februarie Sibiul și Egeea de Sud preiau titlul de Regiune Gastronomică Europeană de la Brabantul de Nord și Galway. Vom organiza cu această ocazie o ceremonie care va marca lansarea programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019. Cu același prilej, deschidem această secțiune pe site-ul nostru, în calitate de partener în Consorțiul care gestionează programul”, transmite Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

secțiune dedicată programului sibiu regiune gastronomică europeană 2019 pe site-ul www.sibiu.ro

Secțiunea poate fi accesată pe www.sibiu.ro, pe home page: https://www.sibiu.ro/index.php/SRGE.

La momentul lansării, aceasta cuprinde mai multe subsecțiuni:
• o scurtă descriere a scopului programului
• o subsecțiune despre evenimentele gastronomice care au avut loc anul trecut
• un album cu fotografii de la evenimentele care au avut loc în 2018 .
• un album video în care sunt disponibile scurt-metraje despre Program și evenimente ale acestuia, precum lansarea programului sau concursul European Young Chef 2018.
• o secțiune dedicată cărților publicate pe această temă, sub egida SRGE 2019

secțiune dedicată programului sibiu regiune gastronomică europeană 2019 pe site-ul www.sibiu.roAceste secțiuni vor fi actualizate cu noi evenimente, fotografii, filme și cărți pe măsură ce acestea au loc. Organizatorii de evenimente sunt invitați să ne transmită informații și alte materiale despre proiectele pe care le realizează pe adresa press@sibiu.ro.
Aceste informații vor fi publicate și pe pagina de Facebook a instituției – Sibiu-pagina oficiala a orașului, iar fotografii de la evenimente vor fi postate pe pagina de Instagram sibiu.hermannstadt.
Pe lângă celelalte canale de promovare ale programului SRGE 2019, vă invităm să consultați și această secțiune pentru a rămâne la curent cu noutățile unui an dedicat culturii gastronomice sibiene!

Ultima oră

Comentariul meu