video - victorie muncită cu craiova. csu rămâne invincibilă acasă (înregistrarea meciului)
FOTO - CSU Sibiu / Adrian Bugariu

CSU Sibiu s-a impus sâmbătă seară cu 77 – 68 (21 – 20 16 – 11 13 – 17 27 – 20), în partida jucată la Sala Transilvania. Sibienii au învins la capătul unei partide în care descătușarea a venit abia pe final de meci.

Craiova a fost o nucă tare pentru CSU Sibiu. Fix cu șase ani în urmă oltenii s-au impus la Sibiu și au venit sâmbătă seară să încerce să dea din nou lovitura. Craiovenii s-au ținut scai de CSU și s-au și apărat bine. De partea cealaltă universitarii lui Fleșeriu s-au încălzit mai greu. Falker a fost lipsit de inspirație, iar Pratt a ratat extrem de mult.
În aceste condiții greul a fost dus de Hardy, Philmore și Tamulis. După primul sfert am avut doar un punct avantaj, dar până la pauza mare diferența a crescut la șase puncte.
Doljenii au revenit însă spectaculos în sfertul trei și au și reușit chiar să treacă în avantaj. Până la urmă sfertul trei a consfințit o diferență de doar două puncte în favoarea Sibiului.
Sfertul patru a fost cel al descătușării. Dragoste a greșit și el mai puțin, iar coechipierii au fost mai atenți în apărare și mai eficienți sub panoul advers.
S-a terminat 77-68, iar CSU se menține pe primul loc în campionatul național. Următorul meci este abia la începutul lunii martie, cu rivala U BT Cluj Napoca.

CSU:
Falker 1, Hardy 17, Tamulis 14, Pratt 3, Dragoste 8, Gavriloaia 7, Cooper 8, Philmore 18

 

Ultima oră

Comentariul meu