Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO Un șofer sibian s-a dat în stambă pe străzile din Râmnicu Vâlcea – A încurcat tot traficul

2.682

Un șofer sibian a încurcat tot traficul de pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Acesta a intrat pe banda destinată taximetriștilor și a început să facă manevre periculoase chiar pe trecerea de pietoni.

Potrivit voceavalcii.ro, totul s-a întâmplat în 07 februarie, în jurul orei 18.35. Polițiști locali ai dispeceratului Direcției Poliției Locale a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea au observat, prin intermediul sistemului de supraveghere a orașului, o mașină cu numere de Sibiu, care a intrat pe banda taximetriștilor din stația aflată pe strada Știrbei Vodă, în apropierea Complexului Winmarkt. Aflat pe trecerea de pietoni, sibianul a început să execute mai multe manevre periculoase, în încercarea lui de a trece peste bilele montate ca mijloc de siguranță pentru trecători. Totul s-a întâmplat la o oră de vârsf, astfel că în jur erau mulți pietoni care au fost nevoiți să se ferească de bărbat.

În cele din urmă, șoferul autoturismului a părăsit banda destinată taximetriștilor prin încălcarea stâlpişorilor delimitatori. Operatorii dispeceri au direcţionat imediat echipajul mobil al Serviciului Supraveghere, Fluidizare Trafic şi Intervenţie, care a identificat conducătorul auto, acesta fiind sancţionat pentru faptele comise, conform prevederilor legale în vigoare.

Sursa: voceavalcii.ro

Primește titlurile instant

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...