Accidente, drumuri blocate și trafic de iarnă – știrile de marți la Sibiu

0 1.192

Ninsoarea abundentă a pus destule probleme participanților la trafic. În județul Sibiu marți un om a murit în urma unui accident rutier, alți șase au fost răniți și mai multe drumuri blocate temporar din cauza copacilor căzuți pe carosabil.

1- Accident grav între Sibiu și Agnita – Un mort și un rănit în stare critică

Accident rutier grav pe Drumul Județean DJ 106, între localitățile Cornățel și Nocrich. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit, iar altul, în vârstă de 43 de ani, este în stare gravă.

2- Drumuri blocate de copaci căzuți în județul Sibiu

Pompierii sibieni au intervenit marți nu numai la accidentele rutiere, ci și pentru a debloca drumurile pe care au căzut copaci rupți sub greutatea zăpezii.

3- Șase zboruri de pe Aeroportul din Sibiu întârziate din cauza zăpezii

Șase zboruri au înregistrat întârzieri, marți, din cauza ninsorii. Precipitațiile sub formă de zăpadă cu conținut ridicat de apă au îngreunat procesul de degivrare.

4- Scandalul bucătarilor de la Sibiu Regiune Gastronomică – O nouă serie de acuzații și replici dure

Cuțite tot mai ascuțite se aruncă între cei doi soți bucătari excluși din Asociația Națională și considerați oameni de bază ai Programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană și managerul de proiect al ANBCT (Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism). După ce acesta din urmă a adus acuzații la adresa celor doi și a cerut retragerea recomandării acestora pe lângă Asociația Mondială a Bucătarilor, cei doi soți revin cu acuze grave la adresa lui Adrian Neag.

5- Cazul adolescentului bătut în Parcul Cetății – Copilul trăiește o adevărată dramă

Viața adolescentului bătut la finalul lunii noiembrie în Parcul Cetății pare să nu intre în linie dreaptă. Deși în urma loviturilor i-au fost scoși doi dinți din rădăcină și buza superioară a fost ruptă în două, nu poate mânca decât pasat și are sârme în gură, medicii legiști nu consideră că a fost mutilat.

6- Bucurie într-o familie din Sibiu: vin acasă cele trei fetițe născute în urmă cu 18 zile

Marți a fost o zi fericită pentru o familie din Sibiu. Mama și cele trei fetițe născute în urmă cu 18 zile se vor externa din Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu. Medicii spun că atât mămica, cât și tripleții sunt bine.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.