Deszăpezirea în municipiul Sibiu. Primăria spune că se face

2 534

Municipalitatea anunță că echipele de deszăpezire au ieșit în teren de marți dimineață de la ora 3 când s-a intervenit cu 8 utilaje în oraș și încă unul în stațiunea Păltiniș. 

În contextul ninsorii abundente s-a acționat continuu pe prioritatea I și s-a intrat și pe unele străzi incluse în prioritatea II. În total s-au folosit 150 de tone de sare pentru topirea zăpezii și s-a acționat cu plugul pentru degajarea carosabilului.
De asemenea, echipele operatorului care asigură aceste servicii au acționat manual, cu 90 de persoane, pentru deszăpezirea scărilor, trotuarelor, stațiilor de autobuz și trecerilor pentru pietoni.
„În prezent(ora 18.10), în oraș acționează 5 utilaje pentru deszăpezire, atât pe străzile principale, cât și în cartiere, lucrându-se și la deszăpezirea parcărilor de pe Cazarma 90 și a celei din Piața Teatrului”, spun cei de la Primăria Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Rafael scrie

    Primaria Sibiu uita ca are in administrare si zona Paltinis, unde nu au facut niciodata vreo deszapezire. Dar la incasat impozite sunt campioni. Cotizam fara sa beneficiem de nici un serviciu din partea lor, nisi macar dreptul de acces la proprietate!!

  2. Ioan scrie

    Sare deloc, doar plugul bagat, i-am urmarit toata ziua in oras.Sararita e in concediu

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.