Ora de Sibiu
Știri in direct

Deszăpezirea în municipiul Sibiu. Primăria spune că se face

471

Municipalitatea anunță că echipele de deszăpezire au ieșit în teren de marți dimineață de la ora 3 când s-a intervenit cu 8 utilaje în oraș și încă unul în stațiunea Păltiniș. 

În contextul ninsorii abundente s-a acționat continuu pe prioritatea I și s-a intrat și pe unele străzi incluse în prioritatea II. În total s-au folosit 150 de tone de sare pentru topirea zăpezii și s-a acționat cu plugul pentru degajarea carosabilului.
De asemenea, echipele operatorului care asigură aceste servicii au acționat manual, cu 90 de persoane, pentru deszăpezirea scărilor, trotuarelor, stațiilor de autobuz și trecerilor pentru pietoni.
„În prezent(ora 18.10), în oraș acționează 5 utilaje pentru deszăpezire, atât pe străzile principale, cât și în cartiere, lucrându-se și la deszăpezirea parcărilor de pe Cazarma 90 și a celei din Piața Teatrului”, spun cei de la Primăria Sibiu.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și
2 Comentarii
  1. Rafael spune

    Primaria Sibiu uita ca are in administrare si zona Paltinis, unde nu au facut niciodata vreo deszapezire. Dar la incasat impozite sunt campioni. Cotizam fara sa beneficiem de nici un serviciu din partea lor, nisi macar dreptul de acces la proprietate!!

  2. Ioan spune

    Sare deloc, doar plugul bagat, i-am urmarit toata ziua in oras.Sararita e in concediu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...