Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO – Trafic reconfigurat pe străzile din jurul Școlii 18. Poliția stă la pândă și dă amenzi

1.819

Zona școlii 18 din cartierul Terezian este intens circulată mai ales dimineața și după-amiaza, când elevii vin și pleacă de la școală. În zonă sunt și magazine, deci fluxul mașinilor este continuu. Un loc numai bun pentru a strânge ceva fonduri din amenzi. Și asta se întâmplă de câteva zile, de când sensurile de circulație s-au schimbat, iar polițiștii stau acolo cu orele și îi amendează pe cei care le încalcă. 

Până la începutul săptămânii cei care intrau de pe strada lungă către Școala 18 puteau să vireze atât la stânga cât și la dreapta, pentru a ajunge în parcarea din fața școlii.

Acum însă virajul la dreapta este interzis, iar în parcare se poate ajunge doar de pe strada Rusciorului, făcând dreapta după sensul giratoriu de  lângă Lidl. Nici la stânga nu mai e voie să se intre, practic bucata de stradă este folosită doar ca ieșire în strada Lungă.

Cei obișnuiți să intre cu mașinile în parcare nu observă noile semne de circulație și le încalcă. Conștienți de acest lucru, polițiștii locali și cei de la rutieră stau în zonă cu orele și îi amendează pe toți cei care virează dreapta fără a mai avea acest drept.

 

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...