Știrile zilei la Sibiu – Percheziții la firme de pompe funebre și atenție la polițiștii care vă pândesc la școala 18

0 2.124

Este greu de crezut până unde poate merge dorința unora de a se îmbogăți. Câțiva medieșeni au fost capabili să facă bani ilegal pe durerea celor care au pierdut un membru al familiei. O altă știre șoc a venit joi- doi dintre bărbații morți la Sibiu din cauza gripei fuseseră vaccinați.

Acestea, dar și alte știri ale zilei de joi:

1- Afaceri cu moartea la Mediaș – Angajații de la morgă și patronii unor firme de pompe funebre, bani grei pe spatele răposaților

Patronii a două firme cunoscute de pompe funebre din Mediaș și doi angajați de la morgă au reușit să facă bani grei pe spatele mai multor persoane decedate, în urma unei afaceri. Administratorii firmelor s-au gândit cum anume pot atrage „clienții”, astfel că i-au mituit pe cei doi asistenți să le recomande familiilor îndurerate serviciile oferite de ei.

2- Trafic reconfigurat pe străzile din jurul Școlii 18. Poliția stă la pândă și dă amenzi

Zona școlii 18 din cartierul Terezian este intens circulată mai ales dimineața și după-amiaza, când elevii vin și pleacă de la școală. În zonă sunt și magazine, deci fluxul mașinilor este continuu. Un loc numai bun pentru a strânge ceva fonduri din amenzi. Și asta se întâmplă de câteva zile, de când sensurile de circulație s-au schimbat, iar polițiștii stau acolo cu orele și îi amendează pe cei care le încalcă.

3- Doi sibieni au murit suspecți de gripă, deși făcuseră vaccinul

De la începutul anului, cinci sibieni au murit fiind trataţi de gripă. Doi dintre ei au murit, deși făcuseră vaccinul antigripal și au primit tratament în spital. Unul dintre cei decedaţi, habar nu a avut că se îmbolnăvise de gripă. Diagnosticul a fost pus după ce a fost înmormântat.

4- În plină epidemie de gripă, nu toţi elevii şi preşcolarii au săpun în Sibiu

Nu toţi preşcolarii şi elevii din judeţul Sibiu au asigurat săpunul, ca să se poată spăla corespunzător, când merg la grădiniţă sau şcoală, deşi Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a atras atenţia că este epidemie de gripă. Neoficial, unii părinţi scot din buzunarele lor ca să cumpere pentru copiii lor, săpun şi hârtie igienică, când sunt la şcoală. La ţară situaţia este şi mai gravă, spun voluntarii care fac programe de educaţie în igienă pentru cei mici.

5- Un bărbat din Avrig și-a omorât vecinul cu un par – Stă zece ani după gratii

Polițiștii sibieni au pus în aplicare, în 13 februarie, un mandat de executarea a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Sibiu pe numele unui avrigean în vârstă de 30 de ani. Acesta și-a omorât vecinul cu un par.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.