Ora de Sibiu
Știri in direct

Profesoară din Alba, reținută după ce a întreținut relații sexuale cu un elev de 14 ani

3.292

O profesoară de engleză din Alba a fost reținută de polițiști, după ce ar fi întreținut relații sexuale cu un elev de clasa a 8-a. În perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, femeia s-ar fi iubit, în trei zile diferite, cu băiatul de 14 ani.

Potrivit observator.tv, tânăra profesoară, în vârstă de 35 de ani, este acuzată pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost plasată sub control judiciar, fiindu-i interzis să mai predea la clasă.

„Poliţia s-a sesizat din oficiu, în urma unor informaţii primite din comună, că profesoara, în vârstă de 35 de ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reţinută şi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. S-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, cms. Cristian Mărginean, reprezentantul IPJ Alba.

Profesoara ar fi întreţinut relaţii sexuale cu elevul său în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, în trei zile diferite.
„În perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani, în 3 zile. În prezent este sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile şi i s-a interzis să predea la clasă”, a declarat procurorul Adrian Căbulea, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
ritter.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...