HC Sibiu joacă primul meci acasă din 2019

618

HC Sibiu va disputa la jumătatea acestei săptămâni primul meci pe teren propriu din 2019. Handbaliștii sibieni vor primi miercuri, 20 februarie, vizita celor de la HC Szejke Odorhei, partida fiind programată la ora 17:30, în Sala Transilvania.

Etapa a 3-a a Diviziei A, din partea a doua a campionatului, aduce primul meci acasă al „urșilor” sibieni. Handbal Club Sibiu va da piept cu formația clasată pe locul 2 în clasamentul Seriei D, HC Szejke Odorhei. În turul primei părți a campionatului, cele două oponente au remizat în Sala Transilvania, scor 22-22.
Oficialii echipei sibiene au la dispoziție întregul lot pentru meciul de miercuri și speră într-un joc bun al elevilor săi.
„Întâlnim miercuri pe HC Szejke Odorhei în primul joc oficial de pe teren propriu din 2019. O să avem o partidă dificilă, contra unei echipe bune, cu șanse reale de a accede la turneul de baraj pentru promovarea în Liga Națională. Credem că o să fie un joc foarte disputat între două echipe de valoare apropiată, chiar dacă, pe hârtie, în clasamentul Seriei D, ei stau mai bine ca rezultate și implicit punctaj. O să încercăm să luăm toate punctele din acest meci, avem și tot lotul apt de joc, dar repet, avem un joc dificil în față”, a declarat Matei Damian, președintele HC Sibiu.
Două meciuri într-o săptămână!
După partida de miercuri, HC Sibiu se pregătește pentru o nouă confruntare care va avea loc în această săptămână. Handbaliștii sibieni vor juca sâmbătă, 23 februarie, în deplasare cu CS Minaur Baia Mare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi