Un nou tip de înșelătorie – Un bărbat pretinde că e medic și se oferă să cumpere medicamente

505

Românii sunt extrem de inventivi atunci când vine vorba să facă bani necuveniți și să înșele pe cineva. O femeie a sunat la 112 și a demascat un fals medic căruia i-a dat bani ca să îi cumpere medicamente.

Un bărbat de 40 de ani este cercetat de poliţiştii din Capitală pentru înşelăciune, după ce, sub pretextul că este medic, i-ar fi cerut unei femei de 76 de ani să îi dea o sumă de bani, pentru achiziţonarea de medicamente.
Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii Secţiei 6 au fost sesizaţi, în 4 februarie, de o femeie de 76 de ani, prin intermediul 112, cu privire la faptul că ar fi fost abordată de un bărbat necunoscut care, sub pretextul că este medic, a determinat-o să-i remită o sumă de bani, pentru achiziţionarea unor medicamente, potrivit News.ro.
În urma investigaţiilor, a fost identificat şi luni a fost prins un bărbat de 40 de ani, suspect în acest caz, el fiind dus la audieri.
Cercetările sunt continuate de Secţia 6 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru înşelăciune, bărbatul fiind pus sub control judiciar.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi