Cea mai tare petrecere din weekend la Sibiu – Retro Night Fever în Cotton Pub

1.355

Cu siguranță că nu de puține ori ați fi vrut să mergeți într-un club sau Pub din Sibiu, ca să dansați pe muzica de succes a anilor 80-90 sau chiar și a anilor 2000, și nu prea ați avut unde să faceți acest lucru. Vineri, 22 februarie, aveți ocazia să vă distrați pe cinste la ”Retro Party Night Fever” în Cotton Pub.

Vineri începeți weekend-ul altfel decât în mod obișnuit și haideți la o petrecere cu muzică retro de calitate. Unul dintre cei mai cunoscuți DJ de muzică retro din România, Dan Moșhu și cel mai bun MC de petreceri, MC Dylma de la Radio Impuls, te cheamă la o călătorie muzicală prin toate stilurile și cu hit-uri celebre, care răsunau în discotecile de altă dată.cott1Totul se întâmplă pe 22 februarie, în Cottton Pub, după ora 22.00. Coco Jambo, Mambo no. 5, I love Rock’n’Roll sau Billie Jean sunt doar câteva dintre hit-urile nemuritoare, care îți readuc oricând cheful de dans la viață și pe care cu siguranță o să le auziți la party-ul din cel mai frumos Pub din Sibiu. event Graphic roots retro Sibiu fb cover”Va fi o petrecere specială, în primul rând pentru că e vorba de playlist-ul și ”rețeta” adusă în Cotton Pub de Dan Moshu & MC Dylma. Așteptăm pe toată lumea la retro party”, spun cei de la Cotton Pub. Pentru a fi siguri că prindeți o masă în locația de pe strada Rațiu, sunați din timp pentru rezervări la numărul de telefon 0752 268 866.

Vineri, 22 februarie, DJ Moshu & Mc Dylma te cheamă în Cotton Pub la o călătorie muzicală prin toate stilurile și hit-uri celebre, care răsunau în discotecile de altă dată!

Vineri, 22 februarie, DJ Moshu & Mc Dylma te cheamă în Cotton Pub la o călătorie muzicală prin toate stilurile și hit-uri celebre, care răsunau în discotecile de altă dată! See you on the dance floor! Book your table: 0752 268 866 ?????✔️?

Publicată de Cotton Pub pe Vineri, 8 februarie 2019

Și sâmbătă, 23 februarie este o seară specială, la platane fiind DJ Johnny Sofroni. Și vă anunțăm de pe acum că luna martie începe în forță la Cotton.

Martie incendiar la Cotton Pub
Pe 1 martie vine Ruky DeeJay (resident Beautiful București), iar pe 8 martie, de ziua Femeii, va fi o seară incendiară cu DJ Project & Giulia. Pe 15 martie, fanii Dirty Nano au parte din nou de o noapte de neuitat cu cei doi DJ deveniți deja celebrii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.