Sărbătoare la Teatrul Național „Radu Stanca” – Este ziua de naștere a actriței Cendana Trifan

0 442

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu o sărbătorește miercuri pe actrița Cendana Trifan. Aceasta poate fi văzută pe scena TNRS, în următoarea perioadă, în spectacolele „Vedere de pe pod”, „Ierusalim”, „Moroi”, „Bărbate treci la fapte”, „Povestea prințesei deocheate” și în cele zece reprezentații ale spectacolului „Faust”.

În repetiții acum, pentru noul spectacol „Ierusalim” de Jez Butterwoth, în regia lui Bogdan Sărătean, prezentat de TNRS vineri, 22 februarie, în avanpremieră și sâmbătă, 23 februarie 2019, în premieră, pe Cendana Trifan o veți putea vedea pe scena TNRS în următoarea perioadă, în multe spectacole. Informații pe larg despre activitatea artistică a actriței Cendana Trifan sunt publicate pe site-ul oficial al TNRS.

Cendana Trifan2 foto credit TNRS Adi Bulboacă

Cendana Trifan (n. 1988) este licențiată în Arta Actorului, finalizând în 2013 cursurile Facultății de Teatru, din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, București. După două roluri în scurtmetrajele Poveste de cămin (r. Olivia Căciulescu) și Pui, cartofi prăjiți și cola (r. Emanuel Pârvu) și după un masterat obținut în 2013, în urma absolvirii studiilor Departamentului de Artă Teatrală, din cadrul Facultății de Litere și Arte, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Cendana Trifan a devenit unul dintre actorii Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, unde a făcut parte din distribuția mai multor spectacole: Povestea prințesei deocheate (regia: Silviu Purcărete), Platonov și Moroi (regia: Alexandru Dabija), De ce Hecuba?! (regia: Anca Bradu), GIRAFE Fabulă Urbană #1 și BIZONI Fabulă urbană #2 (regia: Radu Afrim), Vedere de pe pod (regia: Eugen Jebeleanu) etc.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...