Ștefan cel Mare intră în reparații în zona Broscărie – Vom avea și locuri de parcare mai multe

0 680

Zona Broscărie intră în renovări. Municipalitatea vrea să repare zona străzii Ștefan cel Mare din Sibiu, nr. 147, începând cu trotuarele și carosabilul, și ajungând la suplimentarea locurilor de parcare.

Documentația proiectului a fost întocmită, în vederea realizării acestui obiectiv, de S.C. Geiger Transilvania SRL, urmând în curând efectuarea lucrărilor. Investiția se ridică la 2,576,183.17 lei, cu tot cu TVA.

Carosabilul din zona Ștefan cel Mare, nr. 147, va fi modernizat, iar trotuarul va fi făcut din piatră cubică și pavaj din piatră naturală.

Totodată, Primăria vrea să suplimenteze și numărul locurilor de parcare, de la 120 la 156, deși, în fază inițială, credea că nu există destul spațiu în zonă.
„În vederea folosirii eficiente a spațiului avut la dispoziție, precum și din dorința de a asigura un număr mai mare de locuri de parcare, s-a optat pentru modificarea soluției propuse în DALI prin realizarea unor parcări suplimentare pe str. Ștefan cel Mare, nr.2, str. Cantonului nr.1, str. Ștefan cel Mare nr.3 și str. Cantonului nr.4”, se arată într-o Hotărâre de Consiliu Local.

De asemenea, s-a impus și reamenajarea intersecțiilor precum și crearea unei alei de acces spre zona platformei destinată pubelelor de gunoi.

Lucrările de reparație și modernizare vor avea loc în primăvara acestui an.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.