FOTO – Parcare pe ”invers” și pe interzis la Piața Cibin – Dis de dimineață…

0 725

Că Sibiul este un oraș din ce în ce mai aglomerat știm cu toții. Uneori însă comoditatea și nesimțirea primează în obiceiul unor conducători auto. Parcarea de la Piața Cibin este zi de zi vizitată de astfel de șoferi.

Joi dimineață, în jur de ora 9.39 în Parcarea de la Piața Cibin. Cel puțin jumătate din locuri sunt libere, deci teoretic nimeni nu întâmpină probleme în a găsi un loc de parcare disponibil. TEORETIC! Pentru că în practică se mai găsește câte un ”deosebit” care să parcheze aiurea sau să meargă pe interzis. În cazul acesta conducătorul auto al mașinii nu numărul SB – 05 – UOC a intrat și pe interzis, a parcat și aiurea și a blocat și un alt autoturism. parcare interzisa 2Ce credeți că l-a interesat acest aspect? Deloc… A coborât tacticos, s-a uitat în stânga și în dreapta, s-a uitat și la mașina ce tocmai o blocase și s-a dus agale în treaba lui!
Nici nu a trecut un minut că pe interzis a mai intrat un alt șofer. A venit în viteză cu Audi-ul lui, repejor.parcare interzisa 3 De ce să meargă normal și să dea o tură de parcare, când poate să încalce regulile de circulație?
Ai surprins și tu astfel de poze cu șoferi lipsiți de bun simț? Atunci publică fotografiile pe Topul Mârlanilor, accesând link-ul http://topulmarlanilor.ro/publica/

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.