Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO Bud nu mai vine la Sibiu – CFR Cluj a intrat pe fir și vrea să îl transfere

430

Atacantul Cristi Bud a părăsit joi cantonamentul lui FC Hermannstadt după doar un antrenament. CFR Cluj vrea să îl ia, deși jucătorul a semnat deja cu echipa sibiană.

’’Ieri am anunțat un nou transfer. Ne-am înțeles cu el, dar a apărut o situație de ultim moment. Există interes de la CFR Cluj pentru Bud și din acest motiv el nu a mai venit la conferința de presă oficială. Suntem în tratative cu CFR Cluj și încercăm să găsim o formulă ca să îl transferăm pe acesta de la FC Hermannstadt la echipa clujeană. Nu vă pot da prea multe detalii. El este jucătorul nostru. Dacă e să găsim formula prin care toată lumea să fie mulțumită o să meargă la Cluj, iar dacă nu, o să rămână la Sibiu până la vară și își va încheia contractul așa cum e normal’’, a spus joi președintele lui FC Hermannstadt într-o conferință de presă.

Conferință de presă la FC Hermannstadt participă antrenorul Vasile Miriuță.

Publicată de Ora de Sibiu pe Joi, 21 februarie 2019

’’Oficialul sibienilor nu exclude posibilitatea ca CFR-ul să plătească o sumă de bani pentru atacantul de 33 de ani. ”Toate variantele sunt posibile, dar – din câte știm noi – nu sunt atât de mulți jucători disponibili la CFR, iar ceea ce ne trebuie nouă, le trebuie și lor. Nu o să dăm un atacant ca să luăm un portar. În primul rând, dacă e dorința jucătorului să meargă în altă parte, trebuie respectată. Al doilea motiv e de ordin financiar. Dacă primim o sumă de bani care să ne satisfacă, îl lăsăm să plece, dacă nu, va rămâne la noi până la vară. Se pare că suntem în fața primului transfer din istoria clubului. Până la urmă, s-ar putea să reușim să facem un lucru la care n-am visat, să obținem bani pe un jucător care a venit și a făcut un antrenament”, a mai spus Birț.

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...