VIDEO FOTO – Lucrările la Mall-ul de la podul Gării avansează spectaculos – Detalii despre Festival Centrum

0 5.438

Primul Mall ce se amenajează pe teritoriul municipiului Sibiu, prinde contur din ce în ce mai mult. Lucrările la Festival Centrum au avansat extrem de mult față de luna trecută. În imaginile surprinse vineri se poate observa că structura pe piloni este construită aproape în întregime.mall foto 1

Cel puțin trei macarale din care una de mari dimensiuni sunt folosite la lucrările de la mall-ul de lângă podul Gării. mall 8Este forfotă mare în curtea fostei fabrici SIMEROM. mall 7Vineri la prânz se lucra la foc continuu, la fața locului putând fi văzute utilaje, TIR-uri care transportau traverse de beton și foarte mulți muncitori.mall 6Festival Centrum amplasat lângă podul Gării, a fost anunțat în primă fază că va fi gata în aprilie 2019, dar surse din piață au explicat pentru Ora de Sibiu că centrul comercial nu va fi deschis mai devreme de luna noiembrie. mall 4Autorizația de construcție emisă este oricum valabilă până la 1 august 2020.Screen Shot 2018 10 13 at 11.41.38Peste 160 de spații comerciale vor fi deschise aici. Grupul Nepi lucrează de zor la ceea ce se anunță a fi cel mai frumos Mall din portofoliul său. mall 3Cu un design inspirat parcă din centrele comerciale americane din anii ’50 – ’60, mall-ul va avea o suprafață de 42.000 mp închiriabili și va găzdui peste 160 de spații comerciale, anunță uct-media.com.

Vezi AICI lista cu brand-urile ce vor deschide magazine la Festival Centrum.
Ancora principală va fi un hypermarket Kaufland (cu spațiu de vânzare de 2.500 mp), iar multiplexul va fi operat de către Cinegold.mall 2mall 2 mall 1Spațiile de parcare vor fi amenajate în cele doua subsoluri și pe acoperiș. Investiția depășește 70.000.000 de euro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.