Ora de Sibiu
Știri in direct

Dacia anunță investiții 800 de milioane în România cu o condiție – „Faceți autostrada Sibiu – Pitești!”

1.306

Grupul Renault vrea să investească aproximativ 800 milioane de euro în România în următorii trei ani, însă francezii condiționează această sumă, pe motiv că Guvernul nu are soluții concrete în ceea ce privește autostrăzile.

„Guvernul trebuie să se concentreze pe soluţii concrete. Dincolo de autostrada Piteşti-Sibiu, avem nevoie de investiţii concrete în drumurile şi podurile actuale, sunt poduri cu probleme în Argeş spre exemplu, dincolo de drumul dintre Piteşti şi Câmpulung Muscel. Avem nevoie de măsuri concrete în jurul uzinei, vorbim de eficienţa măsurilor concrete implementate rapid“, a spus Christophe Dridi, CEO Dacia.

„Condiţia ca România să rămână centru de gravitaţie al Dacia este ca Renault să realizeze această investiţie de 800 mil. euro. Renault poate decide să reducă investiţia dacă lucrările de infrastructură sau programul Rabla nu vor continua.“ Dridi a subliniat că dincolo de investiţiile în infrastructură, Executivul trebuie să susţină şi o expansiune a programului Rabla, transmite zf.ro.

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...