Dacia anunță investiții 800 de milioane în România cu o condiție – „Faceți autostrada Sibiu – Pitești!”

0 1.396

Grupul Renault vrea să investească aproximativ 800 milioane de euro în România în următorii trei ani, însă francezii condiționează această sumă, pe motiv că Guvernul nu are soluții concrete în ceea ce privește autostrăzile.

„Guvernul trebuie să se concentreze pe soluţii concrete. Dincolo de autostrada Piteşti-Sibiu, avem nevoie de investiţii concrete în drumurile şi podurile actuale, sunt poduri cu probleme în Argeş spre exemplu, dincolo de drumul dintre Piteşti şi Câmpulung Muscel. Avem nevoie de măsuri concrete în jurul uzinei, vorbim de eficienţa măsurilor concrete implementate rapid“, a spus Christophe Dridi, CEO Dacia.

„Condiţia ca România să rămână centru de gravitaţie al Dacia este ca Renault să realizeze această investiţie de 800 mil. euro. Renault poate decide să reducă investiţia dacă lucrările de infrastructură sau programul Rabla nu vor continua.“ Dridi a subliniat că dincolo de investiţiile în infrastructură, Executivul trebuie să susţină şi o expansiune a programului Rabla, transmite zf.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.