Chirurgul sibian Victor Costache, noul consilier al lui Ludovic Orban

0 388

Chirurgul Victor Costache, unul dintre cele mai apreciate nume ale chirurgiei românești, a devenit consilier al președintelui PNL Ludovic Orban.

Chirurgul Costache, conferențiar al Facultății de Medicină a Universității Lucian Blaga din Sibiu, a intrat în urmă cu câteva luni în rândurile liberalilor sibieni, într-o conferință de presă susținută împreună cu liderul filialei, deputatul Raluca Turcan, el afirmând că pasul spre PNL a fost unul firesc date fiind valorile în care crede și cele promovate de partid.

Conf.univ. dr. Victor Costache a revenit în România, la Sibiu, din Franța acolo unde și-a practicat meseria timp de mai mulți ani. De la întoarcerea în țară s-a implicat în mai multe operații complexe, unele în premieră și a constituit grupuri de lucru, în sprijinul copiilor, formate din medici străini dar și români aflați în străinătate. „Este una dintre cele mai respectate personalități în domeniul său de activitate și militează pentru transparentizarea și eficientizarea sistemului medical românesc”, transmit reprezentanții PNL Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.