Ora de Sibiu
Știri in direct

Invață gratis cum să îți dezvolți afacerea la Sibiu

220

Un investitor, un antreprenor tech, un inovator social și un manager de produs intră într-o cameră. Nu e începutul unei glume, este începutul Laboratorului 502. Și este gratuit! În perioada 4 – 7 martie 2019 au loc la Sibiu workshopurile Laboratorului de competențe 502!

Managerii și antreprenorii din industriile IT, creative (arhitectură, traduceri, publicitate, PR, edituri, cercetare, organizare evenimente, proiectare, consultanță), automotive, inclusiv angajații cu atribuții de management din ONGuri cu aceste profiluri, pot participa la unul sau mai multe workshopuri after work:
• Managementul inovării
• Management de produs
• Business Simulation
• Inovare socială

În cadrul proiectului „Laboratorul de competențe 502” pentru care Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro a obținut finanțare europeană, se oferă managerilor și antreprenorilor interesați un program de formare care să contribuie la dezvoltare profesională, singurele costuri pentru participanți fiind cele de timp.

Cursul, care în condiții obișnuite implică un cost considerabil, este oferit celor care activează în companii din regiunile Vest, Nord-Vest, Centru și Nord-Est în mod gratuit: prin intermediul finanțării europene se asigură cazarea în regim single, toate mesele și decontul transportului pentru cei care nu locuiesc în Sibiu. Workshopurile au loc după-amiaza, astfel încât să nu fie nevoie ca angajații să își utilizeze zilele de concediu 🙂

Programul propus îmbină metoda finlandeză de învățare prin simulare (în cadrul workshopului de business simulation), cu viziunea „fewer buzzwords, more action” legată de managementul inovării a americanilor, cu aspectele practice și exemplele de succes ale managementului de produs și cu sensul profund pe care îl aduce inovare socială în orice companie.

De la cine înveți?
• Jennifer Austin este cofondatoare Risky Business, primul fond de accelerare din România care investește în start-upuri early stage. Înainte de a se muta în România în 2013, Jennifer a lucrat pe poziții de marketing, strategie și produs în mai multe industrii, inclusiv domeniul medical, legal, impact și tech. Din 2013, Jennifer a lucrat atât cu start-upuri, cât și cu multinaționale din toată lumea, în special din Europa și China. În ultimii ani a oferit consultanță și a dezvoltat programe de inovare pentru companii medii, dar și pentru multinaționale. Jennifer deține titlul de MBA acordat de UCLA Anderson și diploma de licență în afaceri internaționale și marketing din partea Cleveland State University. Jennifer împreună cu invitații săi vor livra workshopul de Managementul inovării.

• Marcel Iancău este formator profesionist si antreprenor. A fost manager commercial & marketing la Cesal SA (din 2011 pana in 2018) – parte a Grupului Atlas Polonia – companie care produce materiale de construcții ca sumă a tehnologiei, inovației și cercetării permanente. Marcel deține un doctorat în inginerie energetică și este cofondator al Casei de Idei. În curând va absolvi un program EMBA. Marcel va livra în cadrul Laboratorului workshopul de Management de produs.

• Maria Duduman are peste 14 ani experiență în banking și vânzări, iar de câțiva ani isi doreste sa utilizeze tot ceea ce stie pentru a sustine si mediul social. Aici inovează legătura dintre business și impact social. Printre altele, este fondatorul platformei Fă Bine!, a facut parte din echipa care a dezvoltat platforma Debunavoie.ro si din cea care a organizat seria de evenimente 8 Hours overtime for a good cause. Va livra în cadrul Laboratorului workshopul de Inovare socială cu sprijinul Ashoka România.

• Louis Havriliuc este un întreprinzător care a aplicat în România ceea ce a învățat în Finlanda. Ca urmare a studiilor sale, Louis a devenit pasionat de utilizarea simulărilor de business pentru comunicarea conceptelor operaționale și strategice. Louis are experiență în livrarea trainingurilor business simulation pentru diferite sectoare: IT, Educație, Telecom, Retail etc. Este fondatorul Simbound© digital marketing simulations, un produs educațional folosit în peste 30 țări iar în cadrul Laboratorului va susține workshop-ul de business simulation cu ajutorul soluției Cesim.

Primește titlurile instant

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...