FOTO Razie a jandarmilor din Sibiu – Brașoveni prinși că vindeau parfumuri false

0 610

Patru barbați din Brașov au fost depistați în timp ce comercializau parfumuri contrafăcute. De asemenea au fost confiscate 30 de parfumuri, iar cei patru a fost amendați.

6.500 lei este valoarea amenzilor aplicate de jandarmi, pentru nerespectarea prevederilor legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.
În perioada 19-24 februarie a.c., în urma unor acțiuni punctuale pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale desfășurate în municipiul Sibiu și localitatea Veștem, jandarmii sibieni au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 6.500 lei și au ridicat în vederea confiscării 29 de bunuri rezultate din nerespectarea prevederilor legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.
De asemenea, pe raza localității Veștem, patru barbați din Brașov au fost depistați în timp ce comercializau parfumuri cu diferite inscripţii purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.
Jandarmii au întocmit actele de constatare a faptei de punere în circulație, fără drept, a unui produs care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
Documentele întocmite şi bunurile ridicate în vederea confiscării, respectiv 30 parfumuri au fost predate lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Sibiu.
Cetăţenii ne pot solicita sprijinul în mod direct sau apelând numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.