Judecătoria Sibiu își suspendă activitatea o oră, de miercuri, până vineri

1 455

Judecătoria îşi suspendă activitatea timp de o oră, în următoarele trei zile. Protestul magistraților de la Judecătoria Sibiu va avea loc miercuri, joi și vineri, între orele 10.00 și 11.00. După ora 11.00, timp de un sfert de oră, protestul va fi continuat în stradă, în fața instituției, de cei de la Văvedem.

Judecătoria Sibiu protestează față de modificările făcute de Guvern

Judecătorii sibieni au decis azi, să protesteze şi ei, faţă de modificările făcute de Guvern. „Adunarea generală a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Sibiu, întrunită în mod statutar în şedinţa din data de 26.02.2019, a hotărât următoarele: (…) 3. Suspendarea activităţii de judecată în perioada 27 februarie – 1 martie 2019, în intervalul orar 10.00 – 11.00”, se arată în comunicatul Judecătoriei Sibiu. Magistraţii sibieni îşi exprimă astfel, „dezacordul cu privire la modificările aduse Legii nr. 303/2004, Legii nr. 304/2004, prin OUG nr. 7/2019, cu excepţia celor care vizează măsurile temporare referitoare la concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii (art. 1-12 act normativ).”

Judecătorii susţinuţi în stradă de cetăţeni

Protestarii Văvedem susţin protestul judecătorilor sibieni, chiar din stradă, din faţa Tribunalului şi a Judecătoriei, pe strada Calea Dumbrăvii. Zilnic, până duminică inclusiv, protestarii vor protesta câte un sfert de oră pe Calea Dumbrăvii. „Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din Municipiul Sibiu a analizat şi avizat favorabil cererea formulată de către o persoană fizică referitoare la organizarea și desfășurarea unui protest în perioada 26.02-03.03.2019, în intervalul orar 11.15-11.30, pe strada Calea Dumbrăvii, pe trotuarul din zona Tribunalului Sibiu. Tema acțiunii este: „solidarizare cu protestul magistraților”, se arată într-un anunţ al Primăriei Municipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. […] Judecătoria Sibiu își suspendă activitatea o oră, de miercuri, până vineri […]

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.