Samsung Galaxy J5: merită banii?

0 962

Prețul unui Samsung Galaxy J5 au scăzut enorm în ultima vreme, pe măsură ce producătorul coreean a lansat din ce în ce mai multe telefoane. Cu toate acestea, Galaxy J5 este încă unul din cele mai bine vândute telefoane de pe site-urile de profil precum Amazon sau eMag și presupunem că nu degeaba.


J5 2017 – LINK

În ciuda vârstei sale, Samsung Galaxy J5 este un smartphone care se simte bine în mână și are un design similar cu Samsung Galaxy S6. Cadrul rotunjit contribuie în special la acest lucru. Totuși, cadrul este de plastic pe J5, iar aspectul arată bine numai de la distanță. Caracteristica specială a smartphone-ului entry-level este blițul LED, care se găsește nu numai pe spate, ci și în față și astfel ajută fanii selfie-urilor în condiții de lumină scăzută.

Samsung J5 2017 – LINK

Meniul și aplicațiile de zi cu zi cum ar fi Whatsapp, Facebook, e-mail, YouTube funcționează corect. Nu vă puteți aștepta la mult mai mult. Deși performanța este aproximativ la același nivel cu un Samsung Galaxy S3, jocurile cu efecte 3D nu sunt punctele forte ale lui J5. Ele ar putea fi pe ecranul HD de 5 inci, cu o reproducere luminată și puternică a culorilor și datorită tehnologiei AMOLED. Cu toate acestea, hardware-ul slab nu îi permite. Telefonul are însă alte avantaje: bateria de 2600 mAh asigură rezistență decentă. Astfel, bateria plină pierde doar 1% din încărcătură în modul de zbor în 14 ore.

LINK J5 Samsung 2017

Dintre cele 8 GB de memorie internă, aproximativ 4,3 GB sunt liberi. Mai multe aplicații și chiar și mai multe fotografii pot fi instalate și salvate numai prin introducerea unui card de memorie micro SD, care poate avea dimensiuni de până la 128 GB. Slotul pentru acest lucru este deasupra celui pentru cardul microSIM.
Camera de 13 megapixeli poate scoate ceva fotografii frumoase din Samsung Galaxy J5. Fotograful poate alege chiar și un mod pro. Există și posibilitatea de a face fotografii panoramice în format portret și peisaj. Fotografierea continuă este un pic lentă, ca și cum ai apăsa de mai multe ori butonul de declanșare în succesiune rapidă. Fotografiile camerei principale și ale camerei secundare de 5 megapixeli pot fi, de asemenea, „înfrumusețate”când modul corespunzător este setat pentru a netezi pielea.

J5 2017 – LINK

Difuzorul de pe spate este suficient de puternic. Setul cu cască inclus este destul de slab, dar dacă conectezi difuzoare mai bune, atunci J5 se poate auzi bine. Mulțumită LTE, Internetul este, de asemenea, destul de rapid. La domiciliu, browserele preinstalate de la Samsung și Google deschid ușa la World Wide Web prin WLAN.
Drept concluzie, telefonul Samsung Galaxy J5 nu este rău, dar materialele folosite scad foarte mult din atractivitatea sa și, la urma urmei, performanța sa este la un nivel similar cu cel al Galaxy S3. Cu toate acestea, Galaxy J5 se descurcă bine în ceea ce privește aparatul de fotografiat, mai ales pentru că fanii selfie își primesc banii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...