Șofer român prins în Italia cu un camion cu trei tone de parfumuri furate

869

Românul a picat în plasa carabinerilor pentru că încărcase camionul cu 1,5 tone peste sarcina admisă. Așa a fost prins la Padova cu trei tone de parfumuri furate.

Un şofer român, în vârstă de 35 de ani, a fost oprit la Mestrino, Padova, după ce poliţiştii rutieri au sesizat vizual că transportă o încărcătură mult peste sarcina admisă.
Poliţiştii i-a cerut acestuia documentele de transport şi actele pentru încărcătură, apoi au trecut la verificarea bunurilor transportate.
În interior s-au găsit 9.824 pachete de parfumuri și cosmetice, toate marca Chopard, cu o greutate totală de 3160 kg, depășind astfel cu aproximativ 1500 kg greutatea indicată în documentul de circulație.
Întrebat ce ştie despre încărcătură, şoferul a declarat că ar fi luat încărcătura de la un furnizor din Milano şi o transporta spre România.
Soferul român, amendat şi cercetat pentru transport de bunuri furate, camionul confiscat
Poliţiştii informează că şoferul român a fost amendat pentru greutatea transportată în plus, iar vehiculul şi bunurile transportate au fost supuse sechestrului.
De asemenea, conducătorul auto a fost dus la sediul poliției din Padova, unde românului i s-a adus la cunoştinţă că este cercetat în stare de libertate pentru transport de bunuri furate.
Poliţiştii, citaţi de ilgazzettino.it, precizează că sunt în curs de desfășurare investigații suplimentare pentru a verifica proveniența mărfurilor franceze şi implicarea şoferului român în acest caz.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi