Boem Events sunt profesioniștii care fac Petrecerea ta perfectă în cele mai mici detalii

1.791

Evenimentele importante din viața noastră le dorim perfecte. Și prima impresie este cea vizuală. Adică o sală de evenimente frumos aranjată în culori care se îmbină armonios și aranjamente florale deosebite. Profesioniștii de la Boem Events Sibiu pot face acest lucru aproape de perfecțiune.

Flori, flori și iar flori

Boem Events Sibiu este răspunsul atunci când aveți de organizat un eveniment. Nu contează specificul sau numărul de invitați,pentru că sunt profesioniști. ”Organizăm evenimente de orice fel. De la botezuri mici, la petreceri corporate, la majorate, la nunți cu 1000 de persoane. Nu avem limită în sensul acesta”, spune Irina Horvat, managerul Boem Events.boem events

Și acolo unde este nevoie de inspirație și creativitate, adică la crearea aranjamentelor florale, cei de la Boem Events sunt cei mai buni. Buchetele lor chiar îți „iau ochii”. Se realizează după preferințele clientului în ceea ce privește florile și culorile, dar rezultatul este cu siguranță al florarilor Boem Events. ”Putem realiza aranjamente florale cu orice fel de flori. Clientul ne spune ce își dorește, iar noi facem ca acele flori, chiar dacă nu sunt de sezon, să le aibă la eveniment. Și nu lucrăm doar cu flori naturale, ci și cu flori din mătase”, spune Irina Horvat. Și nici aici nu există limitări. Cei de la Boem Events pot pune în aranjamentel florale orice fel de flori de mătase, indiferent de specie, culoare sau mărime.boem events2 boem events3 boem events4

Decor complet

Aranjamentele florale, buchetele, au un rol deosebit de important în aspectul unui eveniment, dar nu e singurul care trebuie luat în calcul. Un photo corner va fi mereu o atracție pentru invitați, la fel fântâna de ciocolată.

????⚘??????

Publicată de Boem Events Sibiu pe Luni, 18 februarie 2019

La botez sau nuntă lumânările sunt un punct de interes al slujbei religioase, deci aranjamentul lor cade tot în sarcina celor de la Boem Events. ”Oferim toate aceste servicii, la fel ca și tot ceea ce ține de felul în care arată sala de evenimente- de la husele de scaune la farfuriile-suport, la fum greu, artificii, porumbeii pentru miri”, spune managerul Boem Events.

Dacă apelați la cei de la Boem Events pentru organizarea unui eveniment, aveți deja totul inclus pentru a ieși bine . ”Noi ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă decor, dar avem colaboratori pe partea de torturi-candy bar, video, foto, sunet. Așa că pe cei care apelează la noi îi îndreptăm către colaboratorii noștri și astfel găsesc practic într-un singur loc toate serviciile de care au nevoie”, spune Irina Horvat.

Boem Events este astfel cel mai bun răspuns atunci când vine vorba despre organizarea unui eveniment ca la carte, pentru ca invitații să rămână incântați și impresionați. Pentru informații si comenzi IQ6t9wiqqmw Sunați la +40 757 349 921.

Publicată de Boem Events Sibiu pe Miercuri, 16 ianuarie 2019

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.