furt motorina
Foto Arhivă

Trei bărbați au ajuns în custodia poliției după ce oamenii legii au stabilit că sunt vinovați de furtul a sute de litri de motorină. Nu s-au limitat doar la asta, cu au sustras și acumulatori. 

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 28 februarie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Axente Sever au desfășurat două percheziții domiciliare în localitatea Axente Sever. Trei bărbați au fost reținuți.
În fapt, cei trei bărbați, în vârstă de 22, 30, respectiv 41 de ani, domiciliați în Axente Sever, sunt bănuiți că, în zilele de 13, respectiv 17 februarie a.c., ar fi sustras 4 acumulatori și 300 de litri de motorină din două autotrenuri parcate în curtea unui imobil de pe raza localității Tîrnava, cu un prejudiciu de 6.000 de lei, recuperat parțial.
Față de cele trei persoane s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Cercetările continuă în vederea identificării întregii activități infracționale a celor reținuți.

 

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.