Ce pățesc elevii sibieni care nu merg sâmbătă la școală

1 2.358

Vacanța impusă de SUMMIT elevilor în perioada 6- 10 mai pică bine pentru copii, dar faptul că recuperează orele cinci sâmbete la rând nu mai e chiar plăcut. Mai mult de atât, este foarte posibil ca mulți dintre elevi să lipsească în aceste sâmbete. 

PROGRAMUL GRĂDINIȚELOR ÎN PERIOADA 6- 10 MAI 

Dacă într-o zi obișnuită de cursuri elevii lipsesc de la ore se aleg cu absență în catalog. Dacă însă nu merg la școală în aceste cinci sâmbete, decizia este a profesorului dacă notează absența sau nu.

VEZI AICI PROGRAMUL DE RECUPERARE AL ORELOR 

”Acest lucru se stabilește la nivelul consiliului fiecărei unități școlare. Dacă de exemplu sunt elevi care vin cu naveta, iar autobuzul nu circulă sâmbătă și nu au cu ce veni, atunci profesorul poate alege să nu pună absența. Decizia se ia la fiecare școală și în funcție de fiecare situație în parte”, spune Constantin Dincă, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. MB scrie

    „…atunci profesorul poate alege să nu pună absența. Decizia se ia la fiecare școală și în funcție de fiecare situație în parte”… prostia atinge in Romania in ultima vreme culmi nebanuite…. Asta nu suna putin a discriminare (unii sunt iertati, dar altii nu) ?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.