FOTO Goana după cadouri de 1 și 8 martie la Sibiu. De unde cumpăram flori și la ce prețuri

0 507

Se spune că nu se face primăvară cu o floare, însă alături de un gând bun, domnii nu vor da greș niciodată. Sibienii au posibilitatea să aleagă dintr-o paletă largă în piețele și florăriile din Sibiu. Astfel, pentru 1 și 8 martie, florile reprezintă varianta perfectă pentru a face orice femeie fericită.

8 martie flori 14

Ca în fiecare an, sibienii iau cu asalt comercianții în domeniu și merg la sigur: caută flori de primăvară. Iar asta fiindcă această variantă clasică va fi întotodeauna pe gustul doamnelor. Printre preferințele cumpărătorilor se numără, îndeosebi, trandafirii, lalelele, freziile sau crinii, însă pot opta și pentru zambile sau ghiocei.

8 martie flori 16

8 martie flori 19

În Piața Cibin, de exemplu, prețurile pornesc de la 3 lei și pot ajunge și la 70 de lei, în funcție de preferințele clienților.

8 martie flori 13

Laleaua, una dintre florile preferate de femei, este 5 lei, freziile sunt tot 5 lei, narcisele 7 lei, un trandafir costă între 5 și 7 lei, crinii și orhideea la fir, 15 lei. Totodată, orhideele la ghiveci costă 70 de lei, iar un buchet de trandafiri costă între 35 și 50 de lei. Tot aici, puteți găsi ghiocei cu 3 lei, dar și frezii cu 5 lei.

8 martie flori 20

8 martie flori 17

În același timp, la florăriile din Sibiu, clienții au de unde alege. La Noir Flower Box sibienii pot găsi diverse aranjamente, însă cele mai populare sunt trandafirii în cutie. Pe lângă cutii însă, cei de la Noir fac și buchete cu lalele. În orice caz, indiferent de ce dorește clientul, totul se poate realiza cu orice floare, însă cu o precomandă cu cel puțin 24 de ore înainte.

10

Aici, o cutie mică cu 9 trandafiri costă 120 lei, o cutie medie cu 11-13 trandafiri costă 200 lei, iar cutia mare cu 19 trandafiri costă 320 lei.

Mare negru alb

6

CITEȘTE ȘI: Din dragoste pentru flori. Doi tineri din Sibiu au transformat hobby-ul în afacere
„Avem diverse variante și culori. Clienții pot face comenzi pe pagina noastră de Facebook, trimițându-ne un mesaj privat. Ei pot plăti atât cash, cât și prin card bancar. De asemenea, livrările le facem noi și pe fiecare aranjament putem adăuga o felicitare”, spun cei de la Noir Flower Box.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.