Dragnea: „Iohannis și slugile de la PNL nu știu nimic despre economie”

411

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă la Reșița, că președintele Klaus Iohannis și „slugile lui de la PNL” nu știu nimic despre economie, iar atunci când vorbesc despre scăderea pensiilor și salariilor o fac doar ca „să semene neîncredere”.

„În campania din 2016 noi am spus vrem să crească veniturile românilor, românii să aibă mai mulți bani în buzunare și taxe mai mici pentru oameni. Au zis că nu se poate. Uite că s-a putut. Taxele sunt mai mici, avem și bani și s-au creat și locuri de muncă noi. Ce ne spune Iohannis despre. Habar nu are să vorbească despre economie și el și slugile lui de la PNL, dar în schimb sunt foarte pregătiți să semene neîncredere. Ne spun că nu o să mai fie bani de pensii și salarii. Și au fost și vor fi în continuare. Practic în 2020 toate pensiile din România vor fi duble”, a afirmat Liviu Dragnea, la evenimentul alegerilor șefiei PSD Caraș-Severin, sâmbătă la Reșița.

„Erau ani în care multe sate din România nu aveau bani să plătească iluminatul public, aveau salarii de mizerie. Suntem astăzi în situația dată în care se discută despre mii de euro care intră în fiecare localitate. Toți cei de dreapta, toți acei guralivi care seamănă ură au nevoie ca economia în mare parte din România să stea în sărăcie și noroi. Să vă aduceți aminte cât de mult urla Băsescu urla împotriva programului de dezvoltare locală, cât înjură Iohannis acest program”, a mai spus liderul PSD.

Președintele social-democrat a adăugat că Iohannis și PNL sunt deranjați de măsurile bune luate de Guvern. Dragnea i-a îndemnat pe primari să fie vocali, să spună adevărul și să explice românilor proiectele pe care le derulează pentru aceștia.

„Deranjează? Sigur că deranjează pentru că dacă sunt din ce în ce mai mulți oameni mulțumiți, minciuna nu își mai găsește locul. Problema e ce facem noi? Îi lăsăm să spunem minciuni sau spunem adevărul? Spuneți lucrurile pe care le știți. Explicați ce ați făcut într-o comună. Explicați domnule primar ce ați făcut la Oțelul Roșu. Dați perspectivă oamenilor să înțeleagă. Dacă circulați informația oameni vor înțelege. Și mai vorbiți de POR, aceia sunt bani europeni, ca oamenii să înțeleagă. Am avut o discuție cu un om și spunea că nu i s-a mărit salariul. Și i-am cerut fluturașul și a văzut că i s-a mărit salariul. De ce credea că nu i s-a mărit? Pentru că el credea ce a auzit la televizor”, a conchis Liviu Dragnea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.