Ministrul Transporturilor vrea să îl schimbe pe șeful CFR Călători – ’’Să se odihnească, dar nu pe banii CFR-ului’’

0 462

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că va avea săptâma viitoare discuții cu președintele Consiliului de Administrație de la CFR Călători pentru schimbarea managementului companiei. Totul vine după ce directorul Leon Bărbulescu a spus că dormea când a fost întrebat de locomotivele deraiate sâmbătă la Brașov și Arad.

“Sunt convins că fără ca eu să am vreo ingerință, cei din Consiliu de administrație de la CFR Călători îl vot lăsa pe domnul director să se odihnească în continuare, dar nu pe banii de la CFR Călători și în cursul zilei de mâine o să vreau să am și eu o discuție cu reprezentantul Adunării generale AGA în CFR Călători și cu președintele CA și să vină cu modificarea de urgență în ce înseamnă managementul de la CFR Călători. Nu mi-a venit să cred reacția, dânsul trebuia să vină cu lucruri clarificatoare legate de aceste incidente și nu să fie trezit din somn. Drept urmare eu sunt convins că trebuie să se odihnească, dar nu pe banii de la CFR Călători”, a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, la Antena 3.
Ministrul Transporturilor spune că în cursul zilei de sâmbătă s-a comunicat dezastruos. “Eu ieri eram în ministerul Transporturilor, am chemat secretarul de stat, s-a constituit o comisiei care investighează cauzele accidentului, mă așteptam ca dl. Bărbulescu asta să comunice”.
Reacția ministrului Transporturilor vine după ce Leon Bărbulescu, director general CFR Călători, a afirmat într-un intevriu telefonic, cu privire la locomotivele deraiate în cursul zilei de sâmbătă, că nu s-a întâmplat nimic grav și că a fost “trezit din somn”.
Leon Bărbulescu a fost numit director general al CFR Călători în 21 martie 2018. În cursul zilei de sâmbătă, o locomotivă a deraiat în județul Arad, după ce cu câteva ore înainte același lucru s-a întâmplat și pe calea ferată în Brașov.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.