Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO – Fenomenul ’’Zombie’’ face ravagii în România – Din ce în ce mai multe cazuri

1.472

Fenomenul denumit simbolc ’’Zombie’’ face în continuare ravagii în mai multe orașe din România. Doi tineri au fost filmați sâmbătă după-amiază, în timp ce stăteau în poziții nefirești și păreau că sunt efectiv paralizați, după ce au fumat țigări stropite cu otravă.

Totul s-a întâmplat în centrul orașului Constanța, în spatele unui bloc, anunță observator.tv. Un tânăr care trecea prin zonă i-a observat pe cei doi narcomani și a încercat să le ofere ajutor, însă aceștia erau efectiv paralizați. Potrivit unor surse, tinerii se droghează cu țigări stropite fie cu otravă de șobolani, fie cu spray de gândaci. Din cauza substanțelor extrem de toxice, narcomanii paralizează și rămân zeci de minute într-o poziție fixă.

Medicii din Constanța au intervenit la sute de astfel de cazuri, în ultimii ani, unii dintre narcomani ajungând în stare gravă la spital. În urmă cu aproximativ o lună, patru tineri au fost găsiți paralizați, într-o mașină, în zona Tomis III din Constanța. La acea vreme, cei patru au fost conduși la audieri, după ce și-au revenit, însă ulterior au fost lăsați în libertate.

Primește titlurile instant

Loading...

ritter.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...