FOTO Fosta iubită a lui Mădălin Voicu își reface viața alături de un bărbat din Sibiu

0 6.444

Pictorița Carmen Olteanu, fosta iubită a celebrului Mădălin Voicu își reface viața după despărțirea de politicianul artist. Click.ro a publicat o serie de fotografii în care Carmen Olteanu apare alături de un domn cam de aceeași vârstă cu ea, și care este sibian.

Carmen Olteanu și Mădălin Voicu s-au separat în urmă cu doi ani. Au împreună doi băieți- Ştefan (9 ani) şi Ion (7 ani).

Săptămâna trecută, la orele prânzului, pictorițași noul ei iubit şi-au dat întâlnire la Piaţa Presei Libere din București. Misteriosul domn a sosit la volanul unui BMW cu numere de Sibiu, iar Carmen a coborât din Mercedes-ul ei negru.

carmen olteanu iubit fosta sotie madalin voicu 5 0 carmen olteanu iubit fosta sotie madalin voicu 4

S-au salutat, s-au îmbrăţişat, apoi au plecat la plimbare prin Parcul Herăstrău. După gesturile lor, se pare că sunt la început de relaţie, iar noul iubit cu siguranţă a venit special din Sibiu în ziua respectivă, doar să o vadă pe ea. Nu s-au aruncat la gesturi mari din prima, ci au vorbit, şi-au zâmbit ştrengăreşte şi s-au ţinut de mânuţe ca doi adolescenţi luaţi de fiorul amorului.

carmen olteanu iubit fosta sotie madalin voicu 3

După câteva zeci de minute, Carmen Olteanu şi partenereul ei s-au oprit pentru a savura o cafea la un restaurant celebru din zonă. Au mai petrecut acolo o oră, apoi s-au îndreptat fiecare spre maşina lui. În parcare, celor doi le-a venit destul de greu să se despartă, aşa că au mai zăbovit câteva minute până să îşi spună ”pe curând”. Bărbatul şi-a făcut curaj şi a sărutat-o tandru pe frumoasa pictoriţă. Aceasta i-a zâmbit senzual, apoi s-a urcat în autoturism şi a plecat spre casă, în timp ce sibianul a luat direcţia DN1, spre casă.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.