VIDEO Tânără prinsă fără permis la volan și gonind cu 220 km/h pe autostradă

0 744

O tânără fără permis a fost prinsă de polițiștii din Spania în timp ce conducea cu o viteză amețitoare pe o autostradă în apropiere de Madrid. Mergea cu 220 de km/h.

Adolescenta se afla în mașină cu un tânăr de 27 de ani, care închiriase mașina pe numele său, însă o învăța pe prietena lui să conducă, anunță observator.tv. Totul s-a întâmplat, sâmbăta trecută, pe autostrada A5, în apropiere de Madrid, iar polițiștii au aflat despre fata fără permis care făcea Live pe Facebook de la o persoană care a văzut că tânăra circula pe autostradă la o viteză amețitoare.
Pe imaginile publicate chiar de Poliție se poate observa cum fata conduce cu 220 de km/h pe autostradă. De asemenea, tânărul care a închiriat mașina poate fi auzit în timp ce spune: ‘O să mor în câteva minute’. Informați despre live-ul de pe Facebook, polițiștii au organizat un filtru și au oprit-o pe tânăra șoferiță fără permis. Așa au aflat că, în realitate, autoturismul fusese închiriat de un tânăr de 27 de ani care a explicat că încerca să o învețe pe fată să conducă pentru a o pregăti pentru școala de șoferi.

Detenida una menor por conducir a más de 220 km/h

Gracias a la colaboración ciudadana hemos detenido a una menor por conducir a más de 220 km/h mientras era grabada por su acompañante para posteriormente subirlo a una conocida red social.La investigación se inició gracias a una información recibida en el correo redesabiertas@policia.es donde se reportaba el vídeo. La joven iba en un vehículo de alta gama alquilado a nombre de su acompañante, un hombre de 27 años, que la grababa al tiempo que bromeaba sobre la peligrosidad de la conducción temeraria y durante la conducción de esta a más de 220 km/h por la carretera A-5 sentido Badajoz.

Publicată de Policía Nacional pe Vineri, 1 martie 2019

Pe numele fetei, polițiștii au deschis un dosar penal pentru conducere fără permis, în timp ce tânărul care a închiriat mașina va fi și el cercetat.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.