FOTO – Puma Sibiu obține cele mai bune rezultate de până acum la un campionat național

0 1.297

Puma Sibiu are din nou motive de mândrie. Clubul sibian a participat, în perioada 2-3 martie, la Campionatul Național de Taekwon-Do ITF, de la Baia Mare, unde a obținut cele mai bune rezultate de până acum la naționale.

Aproximativ 50 de sportivi și antrenori de la clubul Puma s-au aflat, în weekend, la Baia Mare, unde a avut loc Campionatul Național de Taekwon-Do ITF. Competiția a fost organizată de Federația Română de Taekwon-Do ITF și a adunat la start 477 de sportivi, 38 de arbitri și 63 de antrenori/instructori.Puma Sibiu 11

Cele mai bune rezultatele la un Campionat Național!
Sportivii de la Puma s-au întors la Sibiu cu rezultate excepționale, care plasează încă o dată orașul nostru în topul performanțelor naționale la taekwon-do. Copiii de la Puma au obținut locul 1 și clubul rămâne astfel neînvins de 6 ani la campionatele naționale, la această categorie. Și juniorii au făcut o treabă extraordinară, obținând, pe lângă locul 1 în clasamentul general, și selecționarea în lotul național pentru a reprezenta România la Campionatul Mondial de Taewkon-Do din aprilie.
Puma Sibiu 3Sportivii Puma au obținut și 2 premii individuale
David Trînbițaș a fost desemnat cel mai bun sportiv la categoria de copii, iar Aurelian Moraru cel mai bun sportiv la categoria de juniori. Bucuria este cu atât mai mare cu cât rezultatele obținute de clubul Puma au venit la cel mai mare campionat național organizat de la înființarea Federației Române de Taekwon-Do ITF.
„A fost un campionat greu, cu mulți sportivi pe categorie. La copii am avut ceva emoții, deoarece unii dintre cei mai valoroși au împlinit vârsta de 14 ani și au urcat la categoria de juniori 14-18, dar la finalul competiției am câștigat, rămânând astfel neînvinși de 6 ani la campionatele de copii. Cu noua generație de juniori am obținut locul 1 pe clasamentul general și la această categorie 8 dintre ei au fost selecționați în lotul național pentru a reprezenta România la Campionatul Mondial, în luna aprilie”, a declarat Alin Lazurca, președintele Puma Sibiu.Puma Sibiu 12
Pentru Puma urmează o perioadă de pregătire pentru Campionatul Mondial de Taekwon-Do, care care se va desfășura în Germania.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.