VIDEO Școlile 13 și 18 vor să reintroducă cursuri după amiaza – Primarul Sibiului nu este de acord

0 970

Școlile 13 și 18 din Sibiu vor să își mărească clasele. Dat fiind faptul că au fost extinse clădirile, spațiul ar fi suficient. Fodor însă se opune, deoarece vrea să înlăture cursurile de după amiază.

În cadrul unei conferințe de presă organizată marți, primarul Astrid Fodor a explicat că nu se poate ca unele școli să își mărească volumul de clase și să primească mai mulți elevi, iar altele să fie goale. În condițiile în care școlile 13 și 18 au fost extinse, tocmai în ideea de a înlătura cursurile de după masă, directorii acestora vor să suplimenteze locurile, spune Fodor.

Conferință de presă, primarul Sibiului – Astrid Fodor. Citește stirile zilei pe www.oradesibiu.ro www.orademedias.ro și www.oradeselimbar.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Marţi, 5 martie 2019

„La școala numărul 13 e loc suficient pentru copii. Directorii încearcă să își atragă copii de la alte școli ca să facă mai mulți bani. Astfel de solicitări nu ar trebui aprobate de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ). Școala 18 umblă după copii… Nu se poate ca alte școli să stea goale”, a declarat Astrid Fodor, primarul Sibiului. Fodor a închis spunând că vrea să nu se mai facă cursurile după masa, motiv pentru care toate școlile vor fi extinse.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.