VIDEO Constructorul de la stadionul Municipal a cerut o nouă prelungire a termenului lucrărilor. Fodor: Nu suntem mulțumiți!

1 1.905

Lucrările la stadionul Municipal sunt tărăgănate și tărăgănate de luni de zile. SC Construcții SA, firma care ar fi trebuit să modernizeze stadionul a cerut o nouă amânare peste data de 15 martie, pentru finalizarea lucrărilor. Chiar dacă este evident că nu se respectă contractul, primarul Astrid Fodor spune că rezilierea contractului nu este cea mai bună soluție.

Primarul Astrid Fodor a anunțat că lucrările la stadionul municipal nu vor fi finalizate în data de 15 martie, cel mai recent termen cerut de firma constructoare. Aceasta a cerut din nou o amânare de câteva săptămâni. ”Așa lucrează ei. Cer amânări peste amânări. Noi aplicăm sancțiunile prevăzute în contract, ei plătesc penalizări pentru fiecare zi de amânare, li se retrag sumele din facturi. Dar asta văd că nu îi împiedică”, spune primarul Fodor.stad4

Astrid Fodor spune că rezilierea contractului cu SC Construcții SA nu este o soluție. ”Rezilierea nu o luăm în calcul pentru că ei vor deschide apoi proces, nu pentru că au șanse de câștig, dar pentru a încurca alți constructori. Apoi va trebui reluată procedura, e complicat. Contractul ăsta o să se termine și doamne ajută!”

Conferință de presă, primarul Sibiului – Astrid Fodor. Citește stirile zilei pe www.oradesibiu.ro www.orademedias.ro și www.oradeselimbar.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Marţi, 5 martie 2019

Pe de altă parte însă, primarul Fodor spune că până la încheierea campionatului echipa sibiană va putea juca totuși pe teren propriu. ”Vom porni procedura de achiziție pentru gazon și atunci se va putea juca. Asta se va întâmpla zilele următoare, iar până la încheierea campionatului se va putea juca aici”, să asigurări Astrid Fodor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. MB scrie

    Am doua curiozitati:
    – In tot acest timp, Primaria Sibiu a platit constructorul ? Daca „DA” mi se pare o imbecilitate…la cum au lucrat, cei de la Constructii ar trebui sa-l faca pro-bono.
    – legat de „Vom porni procedura de achiziție pentru gazon și atunci se va putea juca. Asta se va întâmpla zilele următoare, iar până la încheierea campionatului se va putea juca aici”… acum aflam ca trebuie schimbat si gazonul…si probabil nu montat ca in tarile „dezvoltate” ci insamantat si asteptat sa creasca. D-na primar stie cand se termina campionatul de isi permite sa sustina ca se va putea juca pana la finalul campionatului? Poate dansa crede ca tine vreo 3-4 ani un campionat. Sa ii spuna cineva cum stau lucrurile…
    Penibil

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.