S-a scos la licitație execuția lotului patru al autostrăzii Sibiu – Pitești

0 508

După ce a anunțat că s-a stabilit constructorul primului lot al autostrăzii Sibiu – Pitești (detalii aici), CNAIR a transmis că tot miercuri a fost lansată și licitația pentru proiectarea și execuția lotului patru, respectiv cel dintre Tigveni și Curtea de Argeș.

CNAIR SA a transmis spre publicare în cadrul platformei SICAP anunțul de participare aferent procedurii de atribuire a contractului „Proiectare și execuție Autostrada Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș”.
Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Sibiu – Pitești, Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș (km 81+900 – km 91+761) în lungime de 9,86 km, din care 1,35 km aferenți tunelul Momaia.
Valoarea estimată a procedurii de atribuire este de 2.000.162.437,00 Lei fără TVA.
În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 60 luni, din care 16 luni pentru activitatea de proiectare și 44 luni pentru execuția lucrărilor.
Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maxim 10 ani.
CITIȚI ȘI: A fost desemnat constructorul care face lotul unu al autostrăzii Sibiu – Pitești. Este vorba de sectorul Șelimbăr – Boița
Termenul limita de depunere al ofertelor a fost stabilit pentru data de 14 mai 2019.
Reaminitim că CNAIR a anunțat tot miercuri că a finalizat evaluarea ofertelor pentru primul lot al autostrăzii Sibiu – Pitești și a desemnat constructorul pentru cei 14 kilometri ai sectorului Șelimbăr – Boița – DETALII AICI.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...