FOTO Doi urși surprinși într-un moment inedit. S-au bucurat ca niște copii

1.054

Un fotograf elvețian a surprins doi urși în timp ce se jucau cu un stâlp ca și când era cea mai interesantă jucărie. În tundră copacii sunt rar întâlniți, așa că pentru cei doi urși stâlpul a fost chiar o noutate.

Doi urşi grizzly, cel mai probabil o mamă şi puiul său au găsit un stâlp de metal şi au profitat la maxim de oportunitate. Din fericire, un fotograf din Elveţia, Marcel Gross, se afla din întâmplare prin zonă şi a văzut momentul de bucurie al celor două animale.

urs

„Mă uitam la aceşti doi urşi deja de o oră ”, spune Gross. „Dintr-o dată, s-au apropiat de şosea, aşa că eu m-am întors spre maşină. Dar, cei doi s-au ridicat pe picioarele din spate”, continuă fotograful.

Stâlpul din metal a fost instalat pentru a măsura acumulările de zăpadă, dar de această dată a servit un alt scop, mult mai important.

tmg article tall

Urşii s-au abandonat pe înşişi pentru a se bucura de moment, aceştia scărpinându-se de zor. Momentul a durat două ore, iar Gross a asistat la întreaga distracţie. „Pur şi simplu, au luat-o razna”, afirmă bărbatul.

„Acesta a fost probabil cel mai memorabil moment din călătoria mea de 403 de zile”, adaugă fotograful.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.