Serialul care ar putea concura cu „Game of Thrones” – E produs de cel mai bogat om din lume

453

Cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a confirmat că va produce un serial care ar urma să concureze cu „Game of Thrones”.

Este vorba despre „Stăpânul Inelelor”, care va reveni la viață pentru o jumătate de miliard de dolari, o sumă uriașă dacă ținem cont că trilogia de pe marile ecrane a costat aproape trei sute de milioane de dolari, potrivit filmnow.ro
Acțiunea serialului se va desfășura înaintea întâmplărilor din trilogie, iar mai nou s-a aflat că mare parte din intrigă s-ar putea roti în jurul tânărului Aragorn. Potrivit IndieWire, care citează Amazon, din punct de vedere temporal, acțiunea ar putea fi stabilită în cea de-a doua epocă a Middle Earth, veste interesantă pentru fanii înrăiți ai scrierilor lui J. R. R. Tolkien. Până nu demult, mulți credeau că serialul îl va avea drept protagonist pe predecesorul lui Aragorn, prințul Eärnur din Gondor, dar el s-a născut în era a treia. Alții sunt de părere că acțiunea va începe în era a doua și va continua cu cea de-a treia, cu aproximativ 1.000 de ani înainte de aventurile lui Frodo și ale Frăției Inelului. Amazon s-a angajat să producă o serie mai lungă de un sezon, deci este posibil ca ambele teorii să fie valabile. Amazon nu a anunțat înca distribuția sau data premierei, însă mulți dintre actorii francizei regizate de Peter Jackson și-au manifestat interesul de a juca în proiect dacă li se va cere acest lucru.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.