VIDEO Româncă arestată în Austria după ce și-a ucis soțul cu un cuțit

0 1.316

O femeie din România a fost arestată în Austria, după ce a explicat autorităților locale că, fără să vrea, şi-a rănit mortal soţul, în timpul unei discuții mai aprinse. Femeia s-a predat autorităților.

Bărbatul, un austriac mult mai în vârstă decât ea, era patronul unui restaurant frecventat de multe celebrităţi, într-o staţiune de schi din landul Salzburg. Procurorii continuă ancheta, deoarece nu sunt convinşi că omorul a fost, într-adevăr, involuntar, anunță observator.tv.
Restaurantul „Lisa Alm” din staţiunea Flachau este renumit pentru petrecerile la care au fost invitaţi, de-a lungul anilor, sportivi celebri ca schiorul Hermann Maier sau fotbalistul Lothar Matteus. O mare petrecere s-a dat şi anul trecut, când patronul localului, Erich, s-a căsătorit cu Petronela, o româncă mai tânără cu 27 de ani decât el.
Un an mai târziu, patronul este mort, iar soţia – arestată pentru uciderea sa. Pe 3 martie, bărbatul a fost găsit fără viaţă chiar în restaurant, cu un cuţit de bucătărie împlântat în piept. Iniţial, oamenii legii au crezut că e vorba de o sinucidere, dar medicul legist a exclus această variantă. Bănuielile s-au îndreptat atunci spre româncă, mai ales după ce martorii au spus că cei doi avuseseră un scandal.

Femeia s-a predat, însă susţine că e nevinovată
Femeia se retrăsese la o prietenă, aproape de frontiera cu Germania. Când a aflat însă că un mandat internaţional de arestare s-a emis pe numele ei, s-a predat poliţiei şi a făcut mărturisiri. A spus că s-a certat, într-adevăr, cu soţul ei şi, din întâmplare, avea în mână un cuţit, deoarece tocmai pregătise ceva de mâncare. Omorul ar fi fost, însă, un accident, în focul disputei.
A fost trimisă în arest, iar ancheta continuă, deoarece procurorii nu i-au crezut povestea. Ei consideră că femeia şi-a ucis cu bună ştiinţă soţul, fie cu premeditare, fie sub imperiul emoţiei sau poate sub influenţa alcoolului. Deocamdată, ea beneficiază totuşi de prezumpţia de nevinovăţie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.