FOTO Povestea a doi artiști tatuatori, într-un documentar la Astra Film Cinema

0 220

Povestea a doi artiști de tatuaje din Ierusalim care combină poveștile desenate pe piele cu cele tatuate pe sufletele clienților este prezentată săptămâna aceasta la Astra Film Cinema. Desemnat Cel mai bun film din Competiția DocSchool la Astra Film 2018, documentarul Ink of Yam va fi proiectat joi, de la ora 19:00.

Salonul de tatuaje al celor doi artiști carismatici este un loc al dezbaterii, al opiniilor libere și al dialogului deschis între localnicii care-l vizitează. Într-un oraș plin de conflicte, acest spațiu al toleranței este deschis pentru toată lumea, indiferent de religie, sex, culoarea pielii sau opinii politice și dezvăluie intimitatea unor oameni care doresc o schimbare, chiar dacă poate fi uneori dureroasă.

262 2018 Ink of Yam Still4Filmul Ink of Yam este o imagine a Ierusalimului filtrată de mărturisirile unor localnici pe fondul bâzâitului aparatului de tatuat și a durerii înțepăturilor, este o paradă a diversității și o mărturie pentru libertate .
Pentru “gingășia și inteligența plină de căldură cu care a reușit să se strecoare printre clișee și locuri comune, pentru a înregistra fragmente de gânduri și suflet” filmul a primit premiul AFF pentru Cel mai bun film din Competiția DocSchool la ediția din 2018 a festivalului și va fi proiectat joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.
Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0269.202.430

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...