lapovita

Vremea se schimbă în următoarele 12 ore. Meteorologii au emis o informare de ploi, lapoviță, ninsori și vânt puternic, care va intra în vigoare începând cu ora 21.00 până marți la ora 11.00.

În acest interval se vor semnala precipitații mixte, însemnate cantitativ în jumătatea sudică a țării, dar și în regiunile centrale. La munte, la peste 1.500 m altitudine va începe din nou să ningă și se va depune un strat nou de zăpadă, notează digi24.ro.
Pe parcursul zilei de luni, vremea se va menţine deosebit de caldă în sud-estul ţării, unde termometrele vor indica în jur de 22 grade Celsius. Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor şi local, va ploua, iar la altitudini de peste 1.800 m, va ninge viscolit. Cantităţile de apă vor fi mai însemnate cantitativ, în special în jumătatea de sud a teritoriului. Vântul va avea viteze de peste 60 km/h în toată ţara, iar pe creste, rafalele vor depăşi 100…120 km/h.
La munte este cod galben de vânt şi de ninsori viscolite până la ora 16.00. Vântul va sufla cu peste 80…90 km/h în majoritatea masivelor, iar pe creste, în Carpaţii Orientali şi Meridionali, rafalele vor depăşi 100…120 km/h. La altitudini de peste 1.800 m, temporar, va ninge viscolit. Temperaturile vor scădea accentuat în tot spaţiul montan.

Comentariul meu

Lasă un răspuns