Polițiști acuzați de agresiune în timp ce o tânără are nevoie de ajutor să trăiască. Știrile de marți din Sibiu

0 1.037

Marți a fost ziua veștilor umanitare și din administrație. O tânără are nevoie de ajutor pentru a învinge cancerul, iar bărbatul lovit de tren la Podu Olt de sânge pentru a supraviețui. 

1- Cioban snopit în bătaie la poliție în Miercurea Sibiului – ”M-au bătut cu pumnii și picioarele!”

Un bărbat din Apoldu de Jos, cioban de meserie, acuză polițiștii din Miercurea Sibiului că l-au luat pe sus, l-au dus în sediul poliției unde l-au pus la podea și l-au bătut. Și totul fără vreun motiv, sau fără să se știe vinovat de ceva, spune bărbatul.

2- Sibianul lovit de tren are nevoie urgentă de sânge – Iată cum poți să donezi

Bărbatul lovit de tren, duminică, la halta din Podul Olt, se află în stare foarte gravă la Spitalul Județean din Sibiu la secția Terapie Intensivă. Sibianul, numit Chirca Ion, are mare nevoie de sânge.

3- Tânără mămică din Sibiu în pericol să moară – Cătălina are nevoie de ajutorul nostru

Cătălina Rusu are 30 de ani. Înainte de luna septembrie 2018, era o mămică sănătoasă, având deja un băiețel în vârstă de 9 ani și o fetiță pe drum. Atunci însă a început calvarul: a aflat că are cancer de col uterin. O putem ajuta cu toții acum, donând cât ne lasă sufletul pentru ca tânăra să poată lupta în continuare pentru viață.

4-Modernizări la Spitalul de Pediatrie – Urgența reconfigurată plus alte lucrări de peste 6,7 milioane lei

Primarul Astrid Fodor a semnat luni, 11 martie, contractul prin care Primăria Sibiu a obținut finanțare din fonduri europene nerambursabile pentru extinderea și modernizarea Unității de primiri urgențe a Spitalului de Pediatrie care funcționează în clădirea de pe str. George Barițiu.

5- Sibienii nu vor putea folosi aplicația de plată a parcării în weekend

În acest sfârșit de săptămână, Primăria Sibiu va efectua o serie de lucrări pentru înlocuirea generatorului care alimentează clădirea instituției în cazul unor întreruperi ale alimentării cu energie electrică.

6- Director medical nou la Spitalul Județean Sibiu

Începând din această lună, Spitalul Clinic Județean Sibiu va avea un nou Director medical. Funcția va fi deținută de către Florin Grosu, care a promovat examenul organizat pentru ocuparea acesteia între 6 și 8 martie anul curent.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.