Protestul național #șîeu – Sibienii îndemnați să oprească lucrul vineri pentru 15 minute

2 595

Mișcarea „Vă Vedem din Sibiu” îndeamnă toți sibienii să protesteze vineri, 15 martie, de la ora 15, preț de 15 minute. Toată țara se va opri atunci, ca formă de grevă și protest generalizat față de guvernare.

Astfel, sibienii sunt îndemnați să își lase deoparte orice activitate vineri, fie că sunt la muncă, fie acasă, și, începând cu ora 15, să își arate susținerea față de semenii lor.

„Vineri, 15 martie, de la ora 15, pentru 15 minute, toată țara se oprește ca o formă de grevă și protest generalizat față de o guvernare care și-a ales ca prioritate principală subjugarea justiției și destructurarea luptei anticorupție, în defavoarea priorităților de dezvoltare a țării.
La Sibiu avem deja aproape 500 de proteste zilnice de câte 15 minute, așa că ne putem numi experți în această formă de protest. Ne alăturăm #șînoi acestei inițiative și chemăm la protest toată țară, pentru a transmite un mesaj puternic guvernanților dar și întregii Europe.
Aici începe Europa: cu fiecare cetățean român care își exercită demnitatea în stradă, în instituții publice, la locul de muncă. Cu fiecare magistrat, cu fiecare profesor, cu fiecare muncitor, cu fiecare antreprenor, cu fiecare pensionar care iese din spațiul lui de confort. Cu fiecare grup de oameni asociați pentru binele public”, anunță reprezentanții Vă Vedem.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
  1. Stoica Mircea scrie

    Protestul il vedem la vot.

  2. Stoica Mircea scrie

    Protestul il vedem la vot.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...