Angajații spitalului județean nu mai au voie pe Facebook și avem primul candidat la Primărie – Știrile de miercuri la Sibiu

0 422

Mijlocul săptămânii a fost unul plin de informații. au venit din cele mai diverse domenii, de la politică la sănătate și multe…curiozități. 

1- Sibianul lovit de tren a ieșit din comă. Urmează a doua operație și are nevoie de sânge

Bărbatul lovit de tren, duminică, în Halta din Podul Olt, a ieșit din comă și urmează să fie operat vineri, pentru a doua oară. Medicii spun că starea sibianul este gravă, acesta fiind încă internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu.

2- Angajaţii Spitalului Judeţean din Sibiu nu mai au voie în timpul serviciului să stea pe YouTube şi Facebook

Medici, asistente, dar şi restul personalului care nu este medical şi are calculator de serviciu, toţi angajaţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu nu mai au voie în timpul programului, să mai acceze anumite site-uri, cum este YouTube şi Facebook. După ce joia trecută s-a oprit accesul la Facebook, între timp s-a reluat pentru că se fac unele probe tehnice şi unii angajaţi au cerut în mod expres acces la reţeaua de socializare.

3- Directorul Sălii Transilvania vrea să candideze la Primăria Sibiu – ”Vreau să aduc un plus valoare comunității”

Până la alegerile locale mai este mai bine de un an, dar deja s-a anunțat primul nume care ar putea intra în cursa pentru Primăria Sibiu. Adrian Bibu, directorul sălii Transilvania, este cel care și-a anunțat disponibilitatea de a candida din partea PNL.

4- Vine primăvara. Prima barză s-a întors în cuib, la Cristian

Sibienii din Cristian sunt fericiți și spun că vine primăvara, după ce prima barză s-a întors de ieri, în cuibul ei. O a doua barză, care fusese bolnavă și a fost îngrijită la Cristian, este așteptată acasă, în județul nostru. Cei de la „Prietenii Berzelor” din Cristian au îngrijit peste iarnă, 70 de berze, care nu au putut zbura spre ţările calde.

5- Val de contestații- Unsprezece nemuțumiți pentru șefia Filarmonicii Sibiu

Concursul pentru funcția de manager al Filarmonicii din Sibiu este unul din cele mai contestate din ultima perioadă la nivel instituțional. Au fost depuse 11 contestații în condițiile în care au fost 10 dosare depuse.

6- Se înființează Zona Metropolitană a comunelor învecinate Sibiului

Primarii comunelor Șelimbăr (Marius Grecu), Șura Mică (Valentin Riștea), Șura Mare (Cornel Liviu Marin) și Roșia (Ioan David) au început demersurile pentru realizarea unei Asociații de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) prin care să dezvolte proiecte comune.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...