Sibianul lovit de tren a ieșit din comă. Urmează a doua operație și are nevoie de sânge

604

Bărbatul lovit de tren, duminică, în Halta din Podul Olt, a ieșit din comă și urmează să fie operat vineri, pentru a doua oară. Medicii spun că starea sibianul este gravă, acesta fiind încă internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență din Sibiu, la secția Terapie Intensivă. Pacientul are mare nevoie de sânge.

Sibianul de 51 de ani din Sibiu care a fost lovit de tren duminică, în Halta Podul Olt, luptă să trăiască. Bărbatul a trecut deja de o operație și a reușit să iasă din comă. Dacă evoluția lui va fi una care îi va permite să fie operat, atunci bărbatul urmează să sufere a doua intervenție chirurgicală, vineri, la Ortopedie.

A rămas fără un picior 

Ion Chirca are nevoie de ajutorul nostru. Sibianul a fost lovit de tren, după care a trecut printr-o operație în care i s-a amputat piciorul drept, mai sus de genunchi, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Sibiu, Decebal Todăriță. Pacientul are mai multe fracturi și urmează să fie operat vineri, la Ortopedie. „Are mai multe fracturi. A fost intubat până marți. Starea continuă să fie gravă. Urmează să fie operat la Ortopedie”, a explicat Decebal Todăriţă. foto intrare ortopedie spitalul judetean

Duminică a fost lovit de tren în timp ce încerca să traverseze liniile

Tragicul accident s-a petrecut în 10 martie, în Halta Podul Olt. Se pare că omul coborâse dintr-un tren și voia să treacă pe peronul celălalt, doar că, în acel moment, venea alt tren Acesta s-a speriat teribil, astfel că a fugit, însă s-a împiedicat, a căzut şi a fost lovit de tren. foto scaun rotile hol spitalul judetean 1

Are nevoie de sânge

Bărbatul se numește Chirca Ion, are 51 de ani, grupa sanguină 0 RH pozitiv, astfel că poate primi de la orice grupă de sânge, potrivit datelor oferite de o rudă de a sa. Pentru donare, este nevoie doar de o adeverință conform căreia donatorul este sănătos. În rest, sibienii cu suflet mare pot dona la orice centru de colectare din Sibiu, dar și la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă, specificând numele pacientului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.