Simularea la limba și literatura maternă la Sibiu – Elev de la ”Bruk” eliminat din sală

0 357

Elevii sibieni din clasele a VII-a și a VIII-a au susținut miercuri ultima probă a simulării evaluări naționale, cea la limba și literatura maternă. Unul dintre elevii de la un liceu de top din oraș a fost eliminat din examen. 

La clasa a VII-a au participat 350 elevi (97,14%), 10 elevi absentând, iar la clasa a VIII au participat 314 elevi (99,86%) și 1 a absentat.

Elevul eliminat este în clasa a VII-a la Colegiul Național ”Samuel von Brukenthal” Sibiu, din cauza faptului că i-a sunat telefonul în timpul probei.

Rezultatele obținute de elevi vor fi comunicate în 22 martie 2019, după care acestea sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare, conform prevederilor O.M.E.N. 3185/2019 privind organizarea simulării evaluării naționale pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a.

Notele obținute de elevi la probele simulării examenului de Evaluare Națională pot fi trecute în catalog numai la cerea scrisă a elevului sau părintelui acestuia.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.