Ora de Sibiu
Știri in direct

Basarabenii de peste Prut promovează cultura și tradiția la un festival organizat la Sibiu

494

Festivalul cultural „Basarabia” organizat de o organizație non-guvernamentașă studețească, și anume „Asociația Basarabenilor din Sibiu” va avea loc în perioada 26 – 31 martie. Tinerii basarabeni își propun să organizeze câteva evenimente, dedicate împlinirii a 101 de ani de la Unirea Basarabiei cu Regatul României, de la 27 martie 1918.

Acest festival se află la a noua ediție și are ca scop promovarea culturii și a tradițiilor Basarabenilor de peste Prut și stabilirea unei legături mai strânse dintre diaspora basarabeană cu localnicii din Sibiu.

„Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la evenimentele noastre, care se vor desfășura între 26 și 31 martie, în ordinea următoare:

  • 26 martie, începând cu ora 22.00 – Basarabian Party, care se va desfășura în Cotton Pub, și la care vom avea muzică autentică din Republica Moldova, mixată de un Dj de peste Prut.
  • 29 martie, ora 19.00 – Proiecție de film „Nuntă în Basarabia”, la Astra Film.
  • 30 martie, ora 13 00 – Jocul intelectual „Care-i logica”, la Zoom Café, unde participanții vor fi organizați în echipe, care vor fi supuse unor jocuri de logică.
  • 31 martie, ora 11.00 – Conferința științifică cu tematica „Perspectivele dezvoltării Republicii Moldova după alegerile parlamentare din 24 februarie 2019”, la Continental Forum”, transmit representanții Asociației Basarabenilor din Sibiu.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...